Kom naar Hypotheekservice en leen alles, écht alles, om de woning van uw dromen te bouwen of kopen!

Contacteer ons

Bij ons kunt u lenen voor alle kosten van uw hypotheek!

U zou dolgraag uw eigen woning laten bouwen of een villa of appartement kopen? Maar de financiële situatie laat het niet toe? Ga dan naar Hypotheekservice in Ieper, Kuurne, Temse of Gent. Wij bieden al meer dan 25 jaar topservice in leningen  en hypotheken.

U zult het al wel weten. Als u een huis wilt kopen met een woonkrediet zijn er allerlei extra kosten waar u rekening mee moet houden. Die worden berekend op basis van het totale kapitaal dat u leent. 

Zo zijn er de registratierechten voor het gewest, de hypotheekrechten, de aktekosten, het ereloon van de notaris plus nog wat kosten die hij of zij aanrekent voor bepaalde opzoekingen en zegels … De registratierechten kunnen in Vlaanderen oplopen tot 10% van de aankoopprijs (bij groot beschrijf) en in Brussel of Wallonië zelfs tot 12,5%.

Bij Hypotheekservice kunt u zonder eigen financiële inbreng of middelen ALLES lenen om een huis of appartement te kopen. Niet alleen een krediet voor de aankoop van uw nieuwe woning, maar dus ook het bedrag van de hypothecaire inschrijving en notariskosten. Als onafhankelijk kantoor werken we samen met 16 verschillende banken, zodat we u altijd een aanbod tegen de beste voorwaarden kunnen doen.

Een starterslening of een woonkrediet, ook voor alle extra kosten? 

Hypotheekservice biedt u een oplossing op maat!